99 dagen retour- / omruilbeleid

 

Krijgnaamketting.com online shop verkoopt op basis van onze uitstekende ontwerpen en bewezen betrouwbaarheid. Dus de kwaliteit is gegarandeerd. We hebben ook een QA-team om te testen of uw bestelde producten correct werken voordat ze worden verpakt en naar u worden verzonden. Het is daarom noodzakelijk dat u ziet n alle sieraden gedetailleerd beschreven op onze website voordat u uw bestelling. Zorg ervoor dat de spelling van namen die moeten worden gegraveerd correct is, evenals de kleur, afmetingen en andere details met betrekking tot uw bestelling. Het beleid begint vanaf de datum van levering.

 

De volgende redenen worden gedekt door VOLLEDIG DEKKING Retour- / Ruilbeleid:


De volgende redenen worden gedekt door 15 dagen BEPERKTE DEKKING Retour- / omruilbeleid (Klant is verantwoordelijk voor retour verzendkosten en vervangende verzendkosten):


Annuleringsvoorwaarden:


De volgende redenen vallen NIET onder ons retourbeleid van 99 dagen en wij zijn niet aansprakelijk voor deze problemen:  


Retour Service Procedure:

Krijgnaamketting behoudt zich het recht voor om dit beleid op elk moment te wijzigen. Kennisgeving van eventuele wijzigingen zal op deze pagina worden gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice als u vragen hebt over annuleringen of over andere beleidsmaatregelen.


Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met onze klantenservice:

E-mail: support@krijgnaamketting.com

Kantooruur: 21:00 - 06:00 uur zondag - vrijdag (EST)

Uw gepersonaliseerde sieraden online winkel.
Close