Gepersonaliseerde kruisprojectie hart ketting, ik hou van je in 100 talen, sterling zilver 925 christelijke ketting, cadeau voor moeder/oma/geliefde

Prijs:  34,99
Ontwerp je foto aan de linkerkant

Gratis bezorging

Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

1
2
3
Gepersonaliseerde kruisprojectie hart ketting, ik hou van je in 100 talen, sterling zilver 925 christelijke ketting, cadeau voor moeder/oma/geliefde
€ 34,99

Gratis bezorging

* Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

  • Omschrijving
  • Instructie
  • Verzenden
  • 99 dagen retour

product specificaties:

Stijl Aangepaste kruisprojectie hart ketting
Hanger maat Kruislengte * breedte: 3,7 * 2,5 cm (1,45 * 1 inch)
Haak Enkele haak
Ketting type Kabel ketting
Ketenlengte 14"(35CM), 16"(40CM), 18"(45CM), 20"(50CM), 22"(55CM)
Materiaal Sterling zilver 925/messing

Ontwerpbetekenis : deze fotoketting met kruis- en hartprojectie is meer dan een ketting, maar ook een absoluut perfect statement van liefde, moed, bescherming, zegen en optimisme om aan uw belangrijke personen te presenteren of om alleen te dragen!

Fotoprojectieketting - Deze ketting heeft een geheime verborgen boodschap in de centrale steen: "I Love You (Forever)" of "Happy Birthday" in 100 talen wanneer deze door een lichte glans op een muur wordt geprojecteerd. De kers op de taart is dat je een dierbare foto uit je leven kunt uploaden om je diepe liefde voor je geliefde door middel van woorden uit te drukken.

Goed gemaakt - Deze gepersonaliseerde fotoprojectieketting is gemaakt van hoogwaardig sterlingzilver 925/messing, dat roestvrij, hypoallergeen, huidvriendelijk, duurzaam in vergulde kleur is en permanent gebruik mogelijk maakt.

Cadeau voor vrouwen - Wordt geleverd in een geschenkdoos, de ketting is een geweldig cadeau voor moeder, vrouw, vriendin, zus, dochter, bestie op verjaardag, Valentijnsdag, Kerstmis, Moederdag, afstuderen en elke andere gelegenheid.

1 . De kettinglengte vermeld op onze website is exclusief de hanger. Klik hier om de kettinglengtegids te bekijken .

2. De weergave van het fotoformaat zal enigszins afwijken.

3. Lees meer over ons kinderveiligheidsbeleid .

4. Stuur ons gerust een e-mail als u speciale verzoeken of vragen heeft.

LEVERING & TRACKING

Levertijd = Productietijd + Transporttijd

Alle producten worden op maat gemaakt, dus het duurt 1-3 werkdagen om ze te maken. Raadpleeg de productietijd die wordt aangegeven onder de knop "Toevoegen aan winkelwagen".

We bieden 3 verzendmethoden die u kunt kiezen, zoals hieronder weergegeven:

Methode

Levertijd

Prijs

Standaard levering naar NL

Naar NL: 5-8 werkdagen
Naar andere landen: 6-10 werkdagen

Gratis
Snellere levering Naar Nederland Alleen naar NL: 4-6 werkdagen            €7.95

Urgente levering

 2-4 Werkdagen

€28.5

(Gratis meer dan 150)

* Houd er rekening mee dat de hierboven genoemde tijden exclusief vertraging (door fabrikant of overmacht) en feestdagen zijn.LEVERINFORMATIE:

Verzendadres - We verkrijgen automatisch het adres van de betaalrekening die bij PayPal is geregistreerd, als u via PayPal betaalt. We kunnen het adres wijzigen voordat we uw bestelling verzenden, anders kan de verzendmethode of het adres niet worden gewijzigd.

1. Als het pakket niet kan worden afgeleverd vanwege adresproblemen, worden de verzendkosten in rekening gebracht als u een terugbetaling nodig heeft.

2. Houd er ook rekening mee dat voor alle gepersonaliseerde artikelen in dit geval 30% aankoopkosten in rekening worden gebracht.

Bestelling volgen - Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een verzendbericht. Als u meer trackinginformatie nodig heeft, klik dan hier voor meer informatie.

 Als u niet helemaal tevreden bent met uw artikelen, bieden we 99 dagen retour- en uitwisselingsservice om ervoor te zorgen dat u zo blij mogelijk achterblijft.

Zie hier voor de volledige lijst met algemene voorwaarden voor ons restitutie- en omruilbeleid.

Uw gepersonaliseerde sieraden online winkel.
Close