Aangepaste foto zonnebloem projectie ketting, sterling zilveren zonnebloem hanger sieraden met ik hou van jou in 100 talen, cadeau voor moeder/oma/leraar

Prijs:  42,99

Ontwerp je foto aan de linkerkant

Gratis bezorging

Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

1
2
3
Aangepaste foto zonnebloem projectie ketting, sterling zilveren zonnebloem hanger sieraden met ik hou van jou in 100 talen, cadeau voor moeder/oma/leraar
€ 42,99

Gratis bezorging

* Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

  • Omschrijving
  • Instructie
  • Verzenden
  • 99 dagen retour

product specificaties:

Haak Enkele haak
Ketting type Kabel ketting
Ketenlengte 40 CM + 5 CM (16 INCH + 2 INCH)

Design Betekenis - Deze zonnebloemvormige projectiefotoketting is meer dan een ketting, maar ook een absoluut perfect statement van liefde, energie, moed, geluk en optimisme om te presenteren aan uw belangrijke personen of om alleen te dragen!

Ketting met fotoprojectie - Deze ketting heeft een geheime verborgen boodschap in de centrale steen dat er "I Love You (Forever) " of "Happy Birthday" in 100 talen zichtbaar is wanneer het op een muur wordt geprojecteerd door een lichte glans. De kers op de taart is dat je een dierbare foto in je leven kunt uploaden om je diepe liefde voor je geliefde door middel van woorden uit te drukken.

Goed gemaakt materiaal - Deze aangepaste fotoprojectieketting is gemaakt van hoogwaardig sterling zilver 925, dat roestvrij, hypoallergeen, huidvriendelijk, duurzaam in vergulde kleur is en permanent gebruik mogelijk maakt.

Cadeau voor vrouwen - Wordt geleverd met een geschenkdoos, ideaal voor het schenken van zonnebloemliefhebbers of een belangrijke vrouw die je moed en energie in je leven gaf op verjaardagen, Kerstmis, Moederdag, Leraar Appreciatie Dag, Afstuderen en elke andere gelegenheid. Perfecte vrouwencadeaus voor moeder, schoonmoeder, vrouw, vriendin, zus, dochter, tante, bestie, enzovoort.

1. De lengte van de ketting is 40CM+5CM(16INCH+2INCH).

2. De weergave van het fotoformaat zal enigszins afwijken.

3. Klik hier om te controleren hoe u de micro-uitgesneden tekst kunt bekijken.

4. Lees over ons Kids Safety-beleid .

5. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen met speciale verzoeken of vragen.

LEVERING & TRACKING

Levertijd = Productietijd + Transporttijd

Alle producten worden op maat gemaakt, dus het duurt 1-3 werkdagen om ze te maken. Raadpleeg de productietijd die wordt aangegeven onder de knop "Toevoegen aan winkelwagen".

We bieden 3 verzendmethoden die u kunt kiezen, zoals hieronder weergegeven:

Methode

Levertijd

Prijs

Standaard levering naar NL

Naar NL: 5-8 werkdagen
Naar andere landen: 6-10 werkdagen

Gratis
Snellere levering Naar Nederland Alleen naar NL: 4-6 werkdagen            €7.95

Urgente levering

 2-4 Werkdagen

€28.5

(Gratis meer dan 150)

* Houd er rekening mee dat de hierboven genoemde tijden exclusief vertraging (door fabrikant of overmacht) en feestdagen zijn.LEVERINFORMATIE:

Verzendadres - We verkrijgen automatisch het adres van de betaalrekening die bij PayPal is geregistreerd, als u via PayPal betaalt. We kunnen het adres wijzigen voordat we uw bestelling verzenden, anders kan de verzendmethode of het adres niet worden gewijzigd.

1. Als het pakket niet kan worden afgeleverd vanwege adresproblemen, worden de verzendkosten in rekening gebracht als u een terugbetaling nodig heeft.

2. Houd er ook rekening mee dat voor alle gepersonaliseerde artikelen in dit geval 30% aankoopkosten in rekening worden gebracht.

Bestelling volgen - Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een verzendbericht. Als u meer trackinginformatie nodig heeft, klik dan hier voor meer informatie.

 Als u niet helemaal tevreden bent met uw artikelen, bieden we 99 dagen retour- en uitwisselingsservice om ervoor te zorgen dat u zo blij mogelijk achterblijft.

Zie hier voor de volledige lijst met algemene voorwaarden voor ons restitutie- en omruilbeleid.

Uw gepersonaliseerde sieraden online winkel.
Close