Aangepaste fotoprojectieketting, S925 hartstamboomhanger met ik hou van je in 100 talen, Kerstmis/Moederdagcadeau voor haar/moeder/oma

Prijs:  34,99

Ontwerp je foto aan de linkerkant

Gratis bezorging

Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

1
2
3
Aangepaste fotoprojectieketting, S925 hartstamboomhanger met ik hou van je in 100 talen, Kerstmis/Moederdagcadeau voor haar/moeder/oma
€ 34,99

Gratis bezorging

* Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

  • Omschrijving
  • Instructie
  • Verzenden
  • 99 dagen retour

product specificaties:

Stijl Gepersonaliseerde projectieketting
Hanger maat 2,3*2,3*0,7 CM (0,9*0,9*0,27 INCH)
Haak Enkele haak
Ketting type Kabel ketting
Ketenlengte 39CM+4CM(15INCH+1,57INCH)

Ontwerpbetekenis : het hangende ontwerp heeft een combinatie van een stamboom en een hart, wat liefde, groei en de sterke familieband symboliseert. Het dient als een betekenisvolle en sentimentele weergave van uw dierbaren.

Fotoprojectieketting - Deze ketting heeft een geheime verborgen boodschap in de centrale steen dat er "I Love You" of "Happy Birthday" in 100 talen zichtbaar is wanneer deze door een lichte glans op een muur wordt geprojecteerd. Hiermee kunt u een persoonlijke foto personaliseren om een dierbare herinnering of de afbeelding van een dierbare dicht bij uw hart te dragen, waardoor een echt gepersonaliseerd sieraad ontstaat.

Goed gemaakt materiaal - Deze op maat gemaakte fotoprojectieketting is gemaakt van hoogwaardig sterlingzilver 925, dat roestvrij, hypoallergeen, huidvriendelijk, duurzaam in vergulde kleur is en permanent gebruik mogelijk maakt.

Cadeau voor vrouwen/haar - Deze gepersonaliseerde fotoprojectieketting is een perfect cadeau voor gelegenheden zoals Kerstmis of Moederdag. De combinatie van de gepersonaliseerde foto, het stamboomontwerp en de projectiefuncties 'I Love You' en 'Happy Birthday' maken het tot een oprecht en geliefd cadeau voor haar, of het nu je moeder, oma of een speciaal iemand is.

1. De kettinglengte is 39CM+4CM(15INCH+1.57INCH).

2. De weergave van het fotoformaat zal enigszins afwijken.

3. Klik hier om te zien hoe u de microgesneden tekst kunt bekijken.

4. Lees meer over ons kinderveiligheidsbeleid .

5. Stuur ons gerust een e-mail als u speciale verzoeken of vragen heeft.

LEVERING & TRACKING

Levertijd = Productietijd + Transporttijd

Alle producten worden op maat gemaakt, dus het duurt 1-3 werkdagen om ze te maken. Raadpleeg de productietijd die wordt aangegeven onder de knop "Toevoegen aan winkelwagen".

We bieden 3 verzendmethoden die u kunt kiezen, zoals hieronder weergegeven:

Methode

Levertijd

Prijs

Standaard levering naar NL

Naar NL: 5-8 werkdagen
Naar andere landen: 6-10 werkdagen

Gratis
Snellere levering Naar Nederland Alleen naar NL: 4-6 werkdagen            €7.95

Urgente levering

 2-4 Werkdagen

€28.5

(Gratis meer dan 150)

* Houd er rekening mee dat de hierboven genoemde tijden exclusief vertraging (door fabrikant of overmacht) en feestdagen zijn.LEVERINFORMATIE:

Verzendadres - We verkrijgen automatisch het adres van de betaalrekening die bij PayPal is geregistreerd, als u via PayPal betaalt. We kunnen het adres wijzigen voordat we uw bestelling verzenden, anders kan de verzendmethode of het adres niet worden gewijzigd.

1. Als het pakket niet kan worden afgeleverd vanwege adresproblemen, worden de verzendkosten in rekening gebracht als u een terugbetaling nodig heeft.

2. Houd er ook rekening mee dat voor alle gepersonaliseerde artikelen in dit geval 30% aankoopkosten in rekening worden gebracht.

Bestelling volgen - Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een verzendbericht. Als u meer trackinginformatie nodig heeft, klik dan hier voor meer informatie.

 Als u niet helemaal tevreden bent met uw artikelen, bieden we 99 dagen retour- en uitwisselingsservice om ervoor te zorgen dat u zo blij mogelijk achterblijft.

Zie hier voor de volledige lijst met algemene voorwaarden voor ons restitutie- en omruilbeleid.

Uw gepersonaliseerde sieraden online winkel.
Close