Gepersonaliseerde pootafdruk projectie sleutelhanger, 100 talen sieraden, huisdier foto sleutelhanger, hond/kat voetafdruk sleutelhanger, cadeau voor hond/vader/moeder/dierenliefhebbers

Prijs:  32,99

Ontwerp je foto aan de linkerkant

Gratis bezorging

Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

1
2
3
Gepersonaliseerde pootafdruk projectie sleutelhanger, 100 talen sieraden, huisdier foto sleutelhanger, hond/kat voetafdruk sleutelhanger, cadeau voor hond/vader/moeder/dierenliefhebbers
€ 32,99

Gratis bezorging

* Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

  • Omschrijving
  • Instructie
  • Verzenden
  • 99 dagen retour

product specificaties:

Stijl Gepersonaliseerde projectiesleutelhanger
Hanger maat 1.7*1.7 CM (0.67*0.67 INCH)

Gepersonaliseerde projectiesleutelhanger - Deze sleutelhanger is een unieke en doordachte manier om uw geliefde huisdier altijd dicht bij u te houden. De gepersonaliseerde sleutelhanger met pootafdrukprojectie kan ook een kleine foto van je harige vriend bevatten. Deze sleutelhanger is niet zomaar een sieraad, maar een praktisch accessoire dat elke dag gebruikt kan worden. Hij is klein en licht, waardoor hij gemakkelijk aan je sleutels kan worden gedragen of aan een tas of tas kan worden bevestigd.

100 talen sieraden - Deze sleutelhanger is ook een stuk van 100 talen sieraden, wat betekent dat het de woorden "I love you" in 100 verschillende talen kan projecteren wanneer er licht doorheen schijnt. Dit voegt een extra element van personalisatie toe aan de toch al speciale sleutelhanger.

Cadeau voor dierenliefhebbers - Deze sleutelhanger is een perfect cadeau voor elke dierenliefhebber, of het nu een hondenmoeder, een kattenvader of gewoon iemand is die dol is op hun harige vrienden. Het is een doordacht en persoonlijk cadeau dat ze jarenlang kunnen koesteren.

1. De weergave van het fotoformaat zal iets anders zijn.

2. Klik hier om te controleren hoe u de micro-uitgesneden tekst kunt bekijken.

3. Lees over ons Kids Safety-beleid .

4. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen met speciale verzoeken of vragen.

LEVERING & TRACKING

Levertijd = Productietijd + Transporttijd

Alle producten worden op maat gemaakt, dus het duurt 1-3 werkdagen om ze te maken. Raadpleeg de productietijd die wordt aangegeven onder de knop "Toevoegen aan winkelwagen".

We bieden 3 verzendmethoden die u kunt kiezen, zoals hieronder weergegeven:

Methode

Levertijd

Prijs

Standaard levering naar NL

Naar NL: 5-8 werkdagen
Naar andere landen: 6-10 werkdagen

Gratis
Snellere levering Naar Nederland Alleen naar NL: 4-6 werkdagen            €7.95

Urgente levering

 2-4 Werkdagen

€28.5

(Gratis meer dan 150)

* Houd er rekening mee dat de hierboven genoemde tijden exclusief vertraging (door fabrikant of overmacht) en feestdagen zijn.LEVERINFORMATIE:

Verzendadres - We verkrijgen automatisch het adres van de betaalrekening die bij PayPal is geregistreerd, als u via PayPal betaalt. We kunnen het adres wijzigen voordat we uw bestelling verzenden, anders kan de verzendmethode of het adres niet worden gewijzigd.

1. Als het pakket niet kan worden afgeleverd vanwege adresproblemen, worden de verzendkosten in rekening gebracht als u een terugbetaling nodig heeft.

2. Houd er ook rekening mee dat voor alle gepersonaliseerde artikelen in dit geval 30% aankoopkosten in rekening worden gebracht.

Bestelling volgen - Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een verzendbericht. Als u meer trackinginformatie nodig heeft, klik dan hier voor meer informatie.

 Als u niet helemaal tevreden bent met uw artikelen, bieden we 99 dagen retour- en uitwisselingsservice om ervoor te zorgen dat u zo blij mogelijk achterblijft.

Zie hier voor de volledige lijst met algemene voorwaarden voor ons restitutie- en omruilbeleid.

Uw gepersonaliseerde sieraden online winkel.
Close