Aangepaste fotoprojectiearmband, sterling zilver 925/messing fotoarmband, verjaardag/jubileum/afstuderen/kerstcadeau voor vriend/geliefde/familie

Prijs:  34,99

Ontwerp je foto aan de linkerkant

Gratis bezorging

Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

1
2
3
Aangepaste fotoprojectiearmband, sterling zilver 925/messing fotoarmband, verjaardag/jubileum/afstuderen/kerstcadeau voor vriend/geliefde/familie
€ 34,99

Gratis bezorging

* Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

  • Omschrijving
  • Instructie
  • Verzenden
  • 99 dagen retour

product specificaties:

Stijl Fotoprojectie armband
Ketting type Kabel ketting
Ketenlengte 5.5"+1.18"(14CM+3CM)
6,5 "+ 1,18" (16,5 cm + 3 cm)
7,5"+1,18"(19CM+3CM)
8,5 "+ 1,18" (21,5 cm + 3 cm)
Materiaal Messing/sterling zilver

Fotoprojectiearmband - Met deze armband kunt u uw favoriete foto van uw familie, dierbaren, vrienden of huisdieren uploaden om uw herinneringen en belangrijke momenten met deze armband overal mee naartoe te nemen. Projecteer hem eenvoudig op een muur door middel van een lichte glans en de gepersonaliseerde foto verschijnt.

Goed gemaakt materiaal - Deze aangepaste fotoprojectiearmband is gemaakt van hoogwaardig sterling zilver 925/messing, dat roestvrij, hypoallergeen, huidvriendelijk, duurzaam in vergulde kleur is en permanent gebruik mogelijk maakt.

Perfect cadeau - Wordt geleverd met een geschenkdoos, ideaal om een belangrijke man of vrouw in je leven cadeau te doen op verjaardag, Kerstmis, Moederdag, trouwdag en elke andere gelegenheid om uit te drukken hoeveel ze voor je betekenen!

1. De kettinglengte van de armband is 5,5 "+ 1,18" (14 cm + 3 cm), 6,5 "+ 1,18" (16,5 cm + 3 cm), 7,5 "+ 1,18" (19 cm + 3 cm), 8,5 "+ 1,18" (21,5 cm + 3CM).

2. De weergave van het fotoformaat zal enigszins afwijken.

3. Klik hier om te controleren hoe u de micro-uitgesneden tekst kunt bekijken.

4. Lees over ons Kids Safety-beleid .

5. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen met speciale verzoeken of vragen.

LEVERING & TRACKING

Levertijd = Productietijd + Transporttijd

Alle producten worden op maat gemaakt, dus het duurt 1-3 werkdagen om ze te maken. Raadpleeg de productietijd die wordt aangegeven onder de knop "Toevoegen aan winkelwagen".

We bieden 3 verzendmethoden die u kunt kiezen, zoals hieronder weergegeven:

Methode

Levertijd

Prijs

Standaard levering naar NL

Naar NL: 5-8 werkdagen
Naar andere landen: 6-10 werkdagen

Gratis
Snellere levering Naar Nederland Alleen naar NL: 4-6 werkdagen            €7.95

Urgente levering

 2-4 Werkdagen

€28.5

(Gratis meer dan 150)

* Houd er rekening mee dat de hierboven genoemde tijden exclusief vertraging (door fabrikant of overmacht) en feestdagen zijn.LEVERINFORMATIE:

Verzendadres - We verkrijgen automatisch het adres van de betaalrekening die bij PayPal is geregistreerd, als u via PayPal betaalt. We kunnen het adres wijzigen voordat we uw bestelling verzenden, anders kan de verzendmethode of het adres niet worden gewijzigd.

1. Als het pakket niet kan worden afgeleverd vanwege adresproblemen, worden de verzendkosten in rekening gebracht als u een terugbetaling nodig heeft.

2. Houd er ook rekening mee dat voor alle gepersonaliseerde artikelen in dit geval 30% aankoopkosten in rekening worden gebracht.

Bestelling volgen - Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een verzendbericht. Als u meer trackinginformatie nodig heeft, klik dan hier voor meer informatie.

 Als u niet helemaal tevreden bent met uw artikelen, bieden we 99 dagen retour- en uitwisselingsservice om ervoor te zorgen dat u zo blij mogelijk achterblijft.

Zie hier voor de volledige lijst met algemene voorwaarden voor ons restitutie- en omruilbeleid.

Uw gepersonaliseerde sieraden online winkel.
Close