Gepersonaliseerde bubble fotoprojectie kettingen, sierlijke projectie kettingen, eenvoudige foto kettingen, cadeaus voor haar/moeder

Prijs:  34,99

Ontwerp je foto aan de linkerkant

Gratis bezorging

Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

1
2
3
Gepersonaliseerde bubble fotoprojectie kettingen, sierlijke projectie kettingen, eenvoudige foto kettingen, cadeaus voor haar/moeder
€ 34,99

Gratis bezorging

* Productie 1-3 werkdagen

Urgente Levering Gratis Bestel 150€+

  • Omschrijving
  • Instructie
  • Verzenden
  • 99 dagen retour

product specificaties:

Stijl Gepersonaliseerde projectie ketting
Haak Enkele haak
Ketting type Kabel ketting
Ketenlengte 40 CM + 5 CM (16 INCH + 2 INCH)
Materiaal Sterling zilver 925

Gedenkketting - Deze ketting is een geweldig herdenkingsaccessoire om je fotoketting te personaliseren en je dierbare foto's in een ketting te bewaren. Door middel van verlichting kun je foto's op de muur projecteren.

Sierlijk accessoire - Het is een voortreffelijk accessoire om dagelijks te dragen of om elk feest bij te wonen. Deze ketting is eenvoudig maar sierlijk en past bij elke gelegenheid om bij je outfit te passen.

Zinvol cadeau - Deze projectieketting is de perfecte keuze voor het creëren van zinvolle verjaardagen en jubilea. Perfect als cadeau voor je vrouw, dochter, moeder, vrienden en je dierbaren.

1. De lengte van de ketting is 40CM+5CM(16INCH+2INCH).

2. De weergave van het fotoformaat zal enigszins afwijken.

3. Klik hier om te controleren hoe u de micro-uitgesneden tekst kunt bekijken.

4. Lees over ons Kids Safety-beleid .

5. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen met speciale verzoeken of vragen.

LEVERING & TRACKING

Levertijd = Productietijd + Transporttijd

Alle producten worden op maat gemaakt, dus het duurt 1-3 werkdagen om ze te maken. Raadpleeg de productietijd die wordt aangegeven onder de knop "Toevoegen aan winkelwagen".

We bieden 3 verzendmethoden die u kunt kiezen, zoals hieronder weergegeven:

Methode

Levertijd

Prijs

Standaard levering naar NL

Naar NL: 5-8 werkdagen
Naar andere landen: 6-10 werkdagen

Gratis
Snellere levering Naar Nederland Alleen naar NL: 4-6 werkdagen            €7.95

Urgente levering

 2-4 Werkdagen

€28.5

(Gratis meer dan 150)

* Houd er rekening mee dat de hierboven genoemde tijden exclusief vertraging (door fabrikant of overmacht) en feestdagen zijn.LEVERINFORMATIE:

Verzendadres - We verkrijgen automatisch het adres van de betaalrekening die bij PayPal is geregistreerd, als u via PayPal betaalt. We kunnen het adres wijzigen voordat we uw bestelling verzenden, anders kan de verzendmethode of het adres niet worden gewijzigd.

1. Als het pakket niet kan worden afgeleverd vanwege adresproblemen, worden de verzendkosten in rekening gebracht als u een terugbetaling nodig heeft.

2. Houd er ook rekening mee dat voor alle gepersonaliseerde artikelen in dit geval 30% aankoopkosten in rekening worden gebracht.

Bestelling volgen - Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een verzendbericht. Als u meer trackinginformatie nodig heeft, klik dan hier voor meer informatie.

 Als u niet helemaal tevreden bent met uw artikelen, bieden we 99 dagen retour- en uitwisselingsservice om ervoor te zorgen dat u zo blij mogelijk achterblijft.

Zie hier voor de volledige lijst met algemene voorwaarden voor ons restitutie- en omruilbeleid.

Uw gepersonaliseerde sieraden online winkel.
Close